Wat is een Professional Organizer?

Een professional organizer is een specialist in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Een professional organizer begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Met op maat gemaakte opbergsystemen en het aanleren van opruimmethodes helpen we particulieren en bedrijven om grip te krijgen op hun omgeving, hun tijd, hun stapels papier en hun leven! Wij reiken manieren aan die voorkomen dat je in oude gewoontes terugvalt, zodat je ook op de lange termijn de rommel en chaos de baas blijft.

Heb jij het gevoel dat de balans tussen leven en werk ver te zoeken is? Dan is het tijd om een Professional Organizer in te schakelen!

Waarom kiezen voor HARMONIZE!?

HARMONIZE! zet de klant centraal. Onze unieke opruimmethode is geheel afgestemd op de persoon.

HARMONIZE! helpt je met het sorteren, ordenen en opruimen van al je spullen op basis van uw prioriteiten, ervaringen en voorkeuren.

HARMONIZE! biedt een exclusieve opruimmethode die u helpt om het dagelijks huishouden gemakkelijk en met minder stress te doen.

HARMONIZE! biedt een professionele, objectieve en ervaren mening die je vooruit helpt. Je ontdekt mogelijkheden waar je zelf niet aan gedacht had.

HARMONIZE! luistert vanuit het hart en respecteert eventuele angsten of emotionele problemen die je met ontspullen kunt hebben. Want het is maar zelden zo makkelijk als "gewoon weggooien" of "als je het niet gebruikt, weg ermee".

Heb je ooit een Professional Organizer in de arm genomen, maar bracht het niet het gewenste resultaat? Ga dan aan de slag met HARMONIZE! en creëer harmonie in je huis!

Voor wie?

HARMONIZE! is er voor iedereen die hulp nodig heeft bij het opruimen, ontspullen en reorganiseren.

HARMONIZE! biedt ook speciale opruimpakketten. Daarom is HARMONIZE! perfect voor u als u:

  • voor de eerste keer een professional organizer in de hand wilt nemen.
  • wilt beginnen met het opruimen van één specifieke plek.
  • efficiënt wilt opruimen in de tijd dat de kinderen naar school zijn.
  • het opruimen verder zelf gaat doen maar af en toe hulp nodig heeft van een professional.

Werkgebied

HARMONIZE! werkt vooral in Flevoland en omgeving (Amsterdam, Hilversum, Utrecht).

Als u verder weg woont, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

~
Opruimen brengt harmonie voor jou en je gezin!